Rober Caliu

Roba per a qui més ho necessita

 

Rober Caliu és un servei de roba de segona mà donada per la ciutadania per a les persones que es troben en situació de risc o d’exclusió social.

img_4729

Objectius:

– Oferir roba de segona  mà a persones que es trobin en situació o risc d’exclusió social durant tot l’any.
– Potenciar un espai d’interacció que permeti una atenció i intervenció directa, competència pròpia del tècnics d’Integració Social, amb les persones usuàries.
– Crear un espai obert a la participació ciutadana, d’institucions i entitats públiques o privades que vulguin col.laborar de forma directa o indirecta amb Rober Caliu

img_4730
Què és el Rober Caliu?

Rober Caliu respon a la necessitat de poder oferir un ventall de possibilitats per als usuaris del recurs. Pretén ser un espai on progressivament es treballi la relació entre les persones que acudeixen i, entre aquestes i l’equip voluntari per tal de valorar les mancances i dissenyar possibles futurs tallers o activitats.

Activitats:

Com puc accedir?

Les persones que inicialment poden aproximar-se, ho poden fer de manera lliure o derivats de Serveis Socials. Seran els tècnics d’Associació Alè que valoren amb la persona la idoneïtat del servei, mitjançant una entrevista.

clock-481813_640Horari:

L’espai Rober Caliu disposarà d’un horari fix els dimarts i dijous de 17am – 18.30am al Centre Cívic La Geltrú: Plaça de l’Associació d’Alumnes Obrers, 1 de Vilanova i la Geltrú.