URGENTE: ¡¡Necesitamos voluntarios y voluntarias!!

Hola,

Como sabéis, el Cafè Caliu depende de sus voluntarias y voluntarios para que siga dando servicio a las personas que lo necesiten. En estos momentos nos encontramos muy bajos de personal y necesitamos vuestra ayuda con carácter urgente para seguir manteniendo del recurso a flote y dando un servicio responsable y de calidad. ¿Que puedes hacer?

 • Difunde este mensaje.
 • Hazte voluntaria o voluntario enviando un correo a associacioale@gmail.com o acercándote al Centre Cívic de la Geltrú de lunes a viernes de 8 a 9.30h. Tú decides el tiempo y el día o los días de la semana que quieras acompañarnos.
 • https://associacioale.wordpress.com/fes-te-voluntari/

 

pexels-photo-461049.jpeg

 

¡Te esperamos!

¡Gracias!

Donació AKI Vilanova i la Geltrú

Del Rober de Cafè Caliu agraïm enèrgicament la donació de les caixes i bosses per emmagatzemar la roba per part de l’AKI de Vilanova i la Geltrú. Continuem sumant per cada cop fer més gran i més divers el nostre projecte de rober social.

Tancament del Manani Rock i donació de 1.000€

cartell-manani

Estem tristos però a la vegada contents. Estem tristos pel tancament definitiu del Manani Rock, i contents per la solidaritat d’aquests amb l’associació Alè fent-nos una donació de 1.000€. Amb aquesta donació podem garantir la sostenibilitat del projecte durant tot un any.

El Manani Rock va néixer l’any 2003 de la mà de cinc entitats vilanovines amb l’objectiu de complementar l’oferta lúdica que s’oferia durant la Festa Major. Any rere any durant totes les seves edicions ha portat a la ciutat grups d’èxit nacional i internacional.

Volem donar les gràcies de tot cor als components del Manani Rock per pensar en nosaltres i contribuir a la sostenibilitat del nostre projecte amb aquest acte de solidaritat.

Us donem les gràcies per a contribuir a la cultura musical de la nostra ciutat durant tots aquests anys, i ens quedem amb els bons moments que ens heu donat, i  l’oportunitat de veure a tots els grups de renom que ens heu portat a la vila.

 

Aquests son una petita mostra dels cartells del Manani Rock.

0000019648270515_188161541237574_6954922_nmanani-rocj

534607_385888131464913_1186186020_n

 

Venta de cuadres en benefici del l’Associació Alè

subhasta-solidaria-titol

 

El dia 17 de desembre va tenir lloc la Subhasta Solidària de quadres en benefici de l’Associació Alè per l’Associació de Pintors de Vilanova i la Geltrú.

Un cop acabada la subhasta varen quedar alguns quadres donats. Els pengem a la web per si voleu col·laborar amb la nostra associació comprant-ne algun. D’aquesta forma ajudareu a fer que podem desenvolupar els nostres projectes Cafè Caliu i Rober Caliu.

Moltes gràcies per anticipat.

Castellers

img_5591

ALBERTO FIDALGO, neix a Buenos Aires , Argentina a 1956 . Pintor de formació  autodidacta. Pertany al grup de pintors de VNG des de l’any 2005. Ha exposat en la Sala El Toc de Vilanova en el 2014 i en La Sala de l’Ajuntament de Calafell platja en el mateix any. Participa en les fires que organitza el Grup de pintors de Vilanova.

 • Autor: Alberto Fidalgo
 • Tema: Abstracció
 • Tècnica: Mixta
 • Mida: 50×50 cm
 • Cotització: 150 euros
 • Preu de sortida: 30 euros

 

Can Pahisa

img_5593

JAUME  BLADAS BOSCH, neix l’any 1946 a Sabadell .

Comença ha fer pirografia l’any 1960. Ha exposat a la Sala el Toc de VNG i ha participat en les fires de Sitges, i les demès que organitza el Grup de Pintors de Vilanova.

Pertany al Grup des de l’any 2000.

S’ha convertit en un mestre del pirogravat i actualment imparteix classes a La Compex d’aquesta ciutat.

 

 • Autor: Jaume Bladas
 • Tècnica:  Pirogravat
 • Tema: Can Pahisa
 • Mida: 32×40 cm
 • Cotització: 100 euros
 • Preu de sortida: 40 euros

 

Abstracció

img_5594

ALBERTO FIDALGO, neix a Buenos Aires , Argentina a 1956 . Pintor de formació  autodidacta. Pertany al grup de pintors de VNG des de l’any 2005. Ha exposat en la Sala El Toc de Vilanova en el 2014 i en La Sala de l’Ajuntament de Calafell platja en el mateix any. Participa en les fires que organitza el Grup de pintors de Vilanova.

 • Autor: Alberto Fidalgo
 • Tema: Abstracció
 • Tècnica: Mixta
 • Mida: 50×50 cm
 • Cotització: 150 euros
 • Preu de sortida: 30 euros
Comparses

img_5595

ISABEL ESPIGA, neix a Miranda d’Ebro a l’any 1956 viu a Sitges fa 25 anys.

Comença a pintar a l’Escola d’adults de Sitges amb el pintor Andrés Landin i poc després segueix diferents cursos per investigar tècniques.

Ha participat des de l’any 1998 en varies exposicions col·lectives i també en les fires d’art de Sitges, Canyelles, Sant Sadurní, Begues i Vilanova i La Geltrú.

 

 • Autor: Isabel Espiga
 • Tema: Comparses
 • Tècnica: Oli s/tela
 • Mida: 20×60 cm.
 • Cotització: 100 euros
 • Preu de sortida: 25 euros

 

Llac de banyoles

img_5596

FRANCESC NAVARRO ORTIZ, neix a Santa Coloma de Gramenet l’any 1951. Assisteix a classes particulars amb Gallego Merquina i Gonzalo Bertran i també a les classes de l’escola d’arts i oficis de Barcelona, ex membre del Cercle Artístic Sant Lluc de Barcelona.

Des del 1996 ha fet múltiples exposicions  i des del 2015 ha començat a exposar al Grup Escolà de Barcelona, Girona i Lleida.

Ha obtingut diversos premis dels que destaquen la Medalla d’or XV Salón Internacional Galeria Esart Barcelona.

 

 • Autor: Francesc Navarro
 • Tècnica: Olis/. Tela
 • Mida: 55×46 cm
 • Cotització: 400 euros
 • Preu de sortida: 100 euros

 

Fulles

img_5597

JORDI ANDREU FRESQUET, neix l’any 1940 a Badalona estudia a la Llotja d’Arts i Oficis de Barcelona amb reconegut pintor Rebello de Toro, Jaume Morales i Joan Montcada.

La llista d’exposicions seria interminable (al 1969) va exposar al Foment Vilanoví) França, Bèlgica, Alemanya, Florida EE.UU i Espanya.

El llistat de premis també és extens des del 1960 fins al 1987 que va deixar de concursar. A l’any 1983 va rebre el 1er. premi Pintura País del Cava a Sant Sadurní.

 

 • Autor: Jordi Andreu Fresquet
 • Tema: fulles
 • Tècnica: Acrílic
 • Mida: 55x46cm
 • Cotització: 800 euros
 • Preu de sortida: 100 euros

Donació Obra Social de «La Caixa»

No podíem començar millor l’any. Ens complau anunciar que l’Obra Social de «La Caixa» ens ha aprovat una subvenció per a principis del 2017.

Volem agrair al Director de l’àrea de negocis del Garraf Xavier Saumell Valls i al director Joan Nogués Fort la seva implicació en el nostre projecte, ja que gràcies a ells ha sigut possible.

Aquesta donació la podrem invertir en els projectes del Cafè Caliu i el Rober Caliu, que ens permetrà millorar les instal·lacions i oferir un millor servei als nostres usuaris.

Aprofitem per agrair a l’Obra Social de «La Caixa» i a totes les entitats i voluntaris que fan possible la nostra activitat any rere any.

fundacionlacaixa

 

La subhasta solidaria tot un èxit!

El passat dissabte 17 de desembre es va celebrar la Subhasta Solidària en benefici de l’Associació Alè per part de l’Associació de Pintors de Vilanova i la Geltrú al local del Pòsit (Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú).

 

La subhasta va començar a les 19h i en acabar va tenir lloc un pica-pica per part de l’Associació Alè, en agraïment a totes les Persones, Entitats, Empreses i Institucions que  col·laboren amb nosaltres.

La subhasta va ser tot un èxit i es van recaudar més de 700€ que aniran destinats al Cafè Caliu i al Rober caliu.

Volem agraïr a l’Associació de Pintors de Vilanova i la Geltrú per pensar en nosaltres en fer la subhasta, i a tots quin ho han fet possible. La Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú que ens van facilitar el local, a Patates Piqué, a Pastisseria la Creme i a Pastisseria La Mercè que vàren fer possible el pica-pica, i a tots els nostres col·laboradors habituals que fan possible portar a terme els nostres projectes cafè Caliu i Rober Caliu.

cartel-subasta img_5225 img_5233 img_5229 img_5230 img_5231 img_5232

Panera de nadal 2016

Ja tenim la panera preparada pel sorteig de la loteria de nadal pel pròxim 22 de desembre de 2016!

Ens queden molt poques butlletes per vendre. Si encara no tens la teva butlleta demana’ns-la a associacioale@gmail.com o per missatge de facebook a les pàgines del Cafè Caliu o Rober Caliu. Moltes gràcies!

img_5211

L’associació Alè al Manifest pels Drets Socials

El passat dilluns 12 de desembre de 2016 Amnistia Internacional va organitzar una manifestació a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú en el que els representants de les associacions de la ciutat, Alè entre elles, van recitar un a un els drets que cap govern hauria de vulnerar.

Aquí us deixem la foto i del nostre representant Jordi, llegint l’article número 26.

img_5081

 

Aquí us deixem un dels pàrrafs que Aministia Internacional té a la seva web respecte el manifest, i l’enllaç:

España: queremos un lugar seguro para las personas refugiadas

Desde que empezó la crisis de personas refugiadas, la sociedad civil en España se ha mostrado enormemente solidaria y a favor de la acogida de las personas que lo han perdido todo huyendo de los conflictos, la violencia y las crisis humanitarias. Sin embargo, el gobierno español sigue sin escucharnos.

Pero queremos que se nos escuche y para ello, se hace imprescindible unirnos y generar una gran presión desde abajo en la que organizaciones, colectivos y asociaciones de todo tipo nos sumemos y exijamos al gobierno español que aumente significativamente el número de plazas de reasentamiento, incluidas las destinadas a mujeres y niñas y a personas en situación de especial vulnerabilidad.

Por eso queremos pediros que os suméis a un manifiesto que haremos llegar al gobierno. Nos hemos propuesto sumar 1.000 organizaciones o colectivos. Sólo haciendo mucho ruido el gobierno, que hasta ahora ha permanecido de espaldas al sufrimiento de miles de personas en situación desesperada, se dignará a escuchar.

https://www.es.amnesty.org/en-que-estamos/campanas/yoacojo/unete-como-organizacion/